Ce este avocatura de business plan

She was one of our top performers.

Ce este avocatura de business plan

Avem unul din cele mai bine pregatite departamente de drept societar de pe piata, care trateaza cazuri complexe de gestionare a intreprinderii, restructurare si reorganizare, fuziuni si divizari precum si insolventa si faliment.

Clientii nostri sunt, in principal, grupuri mari si mijlocii, locale si internationale care ne apreciaza abilitatea de a completa, din perspectiva dreptului fiscal, fiecare aspect de drept societar pe care lucram.

Plan de Afaceri: Cum sa-l realizezi in 7 pasi - construieti etape încercăm

Combinam aspectele juridice cu cele fiscale in majoritatea proiectelor de drept societar abordate, iar clientii apreciaza adesea faptul ca primesc solutii pentru structuri care iau in considerare nu doar aspectul juridic, ci si cel fiscal al tranzactiei.

Impreuna cu asistenta acordata in probleme de restructurare, practica de insolventa a reprezentat de mult timp o calitate si capacitate a departamentului nostru de drept societar.

Am fost implicati atat de partea creditorului cat si a debitorului in cateva din cele mai importante proceduri de insolventa din ultimii ani. Unii dintre partenerii nostri sunt calificati ca practicieni in insolventa, iar calitatea serviciilor noastre este imbunatatita de activitatea societatii FRACTAL Insolventa, care a fost infiintata ca raspuns la cresterea cererii de practicieni in insolventa capabili sa gestioneze proceduri complexe si sa se ridice la nivelul asteptarilor celor mai sofisticati creditori nationali si internationali.

Cele mai importante proiecte din acest domeniu de activitate includ acordarea de asistenta pentru:Dată fiind "criza de încredere" în ceea ce priveşte instituţiile, consumatorii au din ce în ce mai multă încredere în "oameni ca noi", care le împărtășesc valorile, prioritățile și perspectiva asupra vieții.

Cristina de Jonge si Iulia Dragomir invitate ca mentori la Scoala Internationala de Vara NILS, iulie Cristina de Jonge si Iulia Dragomir vor sustine doua sesiuni de instruire in care vor aborda aspecte esentiale si provocari practice in domeniul dreptului concurentei, luni, 9 iulie , incepand cu ora , in cadrul celei de-a treia editii a Scolii Internationale de Vara NILS.

Ce site web utilise des cookies pour vous vous assurer une expérience de navigation optimale. OK En Savoir Plus Diese Internetseite verwendet Cookies, damit Sie .

We connect retailers and consumers through location-based offers

EOS KSI are in prezent aproximativ de angajati si este reprezentata la nivel national de 14 birouri regionale si de o retea dedicata de firme de avocatura si executori judecatoresti. Valorile Grupului EOS sunt inscrise in Codul de Conduita, care functioneaza ca un ghid pentru activitatea zilnica a companiei.

Plan de Afaceri: 1. Care este structura unui plan de afaceri? Planul de afaceri trebuie structurat dupa cum urmeaza: I. Cuprins. II. Rezumat. III. Descrierea afacerii. IV. Analiza pietei. V.

ce este avocatura de business plan

Planul de marketing. VI. Operatiuni si management. VII. Analiza concurentiala. VIII. Planul de implementare. IX. Situatiile financiare. X. Anexe. Continutul planului de afaceri. II.

Model plan de afaceri pentru obtinerea unui credit de catre o firma ce presteaza servicii de colectare a deseurilor Sinteza planului de afaceri Prezentul plan de afaceri este intocmit de catre firma S.C. ECO.

IE - Reinventing Higher Education